Sepa Green Leiden is de energieleverancier voor Leiden en omstreken. We kennen elkaar en helpen elkaar. Eerlijk en transparant. We bieden ondernemers en particulieren goedkope energie die ook nog eens duurzaam is.

Wij geloven dat het allereerst draait om contacten en daarna pas om contracten. Dat betekent ook dat ons kantoor gewoon in Leiden zit, op het Kanaalpark. Daar kunt u altijd langskomen. Ook kunt u ons direct bellen, zonder lange wachtrijen bij een callcenter. Zo hebben we al vele bedrijven en particulieren geholpen aan de grootst mogelijke besparing op hun energierekening – zowel zakelijk als privé. En we bieden nog meer!

Sepa Green Leiden verkoopt voor en onder financiële verantwoording van Sepa Green Energy B.V. • Buurserstraat 244 A • 7544RG Enschede (KVK 54112990) waar ook de backoffice zit en de administratieve en financiële afwikkeling plaatsvinden.

Naar de extra’s

Eerlijk over energie

De gemiddelde energierekening is onnodig ingewikkeld. Hierdoor betalen veel ondernemers en particulieren teveel voor hun energie. Gelokt met een laag energietarief, betalen zij vanwege hoge vaste kosten uiteindelijk toch een hoog bedrag per jaar.

Sepa Green Leiden doet dat anders. We zijn bijzonder transparant over de opbouw van onze rekeningen. En we laten zien hoe we uw kosten zo laag mogelijk houden.

Bespaar ook geld

Goedkoop en duurzaam

Groen en goedkoop gaan heel goed samen. Duurzame energie wordt namelijk meer en meer de standaard. We streven er dan ook naar om ieder jaar een stap te zetten in het verantwoord vergroenen.

U krijgt bij ons standaard groene stroom. We garanderen dat minimaal 20% hiervan duurzaam in Nederland wordt opgewekt. De overige 80% komt elders uit Europa. In de toekomst zal het aandeel van in Nederland geproduceerde stroom en eigen productie verder toenemen.

Stap nu over

Dit zeggen onze klanten over Sepa green Leiden