Weet waarvoor u betaalt – en kies dan de goedkoopste

De gemiddelde energierekening is onnodig ingewikkeld. Hierdoor weten maar weinig mensen dat maar ongeveer 40% van het betaalde bedrag bestaat uit leveringskosten. Dat zijn dus de daadwerkelijke kosten van wat u verbruikt heeft aan gas en stroom. De rest, ruim 60%, betreft netbeheerkosten, belastingen, heffingen en overige kosten.

Het kan dus zomaar zijn dat u een prachtig laag tarief krijgt voor uw gas en stroom, maar dat de energieleverancier u hoge leveringskosten in rekening brengt. En hoe hoger de leveringskosten, hoe meer belasting u ook weer betaalt. Met als gevolg dat u uiteindelijk tóch duurder uit bent.

Sepa Green Leiden zet alle kosten overzichtelijk en eerlijk voor u op een rij. Bent u bij ons goedkoper uit, dan regelen we meteen een gratis overstap voor u. U bepaalt of u daarbij een vaste energieprijs wilt of een variabele prijs.

Verminder uw verbruik met onze praktische tips

Heeft u onze goedkope energie en wilt u nog meer besparen? Verminder dan uw energieverbruik. Dat is gemakkelijker dan u denkt! Bekijk hier onze praktische tips.

Wordt zelf energieneutraal!

Onze partner Sepa Green Solutions helpt u aan oplossingen om uw energieverbruik nog duurzamer te maken. Oplossingen die praktisch toepasbaar, technisch haalbaar en economisch rendabel zijn. Denk hierbij aan zonnepanelen, zonneboilers en LED verlichting. Ook kunt u hier terecht voor uw EPA-maatwerkrapport en energielabel.

Kan mijn energie goedkoper?

kWh
kWh
m3
Binnen 24 uur heeft u uw antwoord.